Despre noi

Cine suntem


Societatea Civila Profesionala de Avocati „Borza si Asociatii” (membra a grupului Borza si Asociatii, alaturi de firma de insolventa Euro Insol SPRL) este o fima de avocatura multidisciplinara infiintata in baza legii 51/1995, ce asigura consultanta juridica si reprezentare in probleme complexe ce tin de economia romaneasca.

Echipa se afla sub coordonarea avocatului Remus Borza care se remarca prin vaste competente în domeniile dreptului fiscal, comercial, insolventa si piata de capital. Specializarea în care s-a consacrat si unde este recunoscut ca fiind un adversar redutabil, vizeaza domeniul distinct al procedurilor de insolventa, în care s-a implicat activ, inregistrand rezultate notabile in proceduri de mare complexitate. Este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti de 18 ani, fiind specializat in drept fiscal, comercial, drept civil, real estate, drept penal, dreptul muncii. Este Doctor in Management si lector la INPPA. Bogata sa experienta practica a fost împartasita prin intermediul a numeroase lucrari publicate în revistele de specialitate sau prezentate în cadrul unor conferinte sau seminarii.

Asistenta juridica oferita de firma noastra este structurata pe doua coordonate principale: consultanta si litigii.

In domeniul consultantei, activitatea firmei noastre consta in:

  • Consiliere legala a clientilor autoritati si insitutii publice, dar si persoane juridice de drept privat cu privire la structurarea si redactarea contractelor de orice tip, in concordanta cu legislatia interna si internationala in materie;
  • Asistarea clientului la negocierea unor contracte comerciale sau a solutionarii amiabile a unor institutii litigioase;
  • Asistarea/ reprezentarea clientului in fata organismelor de reglementare si supraveghere pe pietele economice;
  • Supervizarea/ redactarea corespondentei comerciale a clientului in relatiile cu pertenerii de afaceri, institutii sau organe ale statului(notificari, convocari,adrese, rapoarte etc;
  • Redactarea de opinii legale in domeniul dreptului civil, comercial, fiscal, bancar, penal, muncii sau in orice alte domenii stabilite de comun acord cu clientul;
  • Redactarea de acte juridice cu posibilitatea atestarii identitatii partilor, a continutului si a datei actelor.

In ceea ce priveste activitatea de litigii, societatea ofera servicii de asistenta/reprezentare in fata tuturor instantelor judecatoresti de drept comun sau  arbitrare, precum si in fata organismelor, institutiilor, autoritatilor statului.

 

Misiune & Viziune


Consilierea legala a clientilor nostri si reprezentarea acestora in fata instantelor judecatoresti reprezinta doar varful iceberg-ului.

Noi suntem mult mai mult decat atat. Realizarile noastre reprezinta cartea noastra de vizita. Credem in continuitate si in cautam in permanenta solutii inovatoare la problemele complexe ce tin de economia romaneasca.

Cunostintele teoretice si vasta experienta practica sunt animate de spiritul si creativitatea intelectuala. Indiferent de speta sau situatie ne dedicam clientilor nostri si aducem in sprijinul acestora experienta acumulata si o vasta retea de experti din toate domeniile (experti contabili, evaluator, notari publici, executori judecatoresti, avocati colaboratori din legislatii straine).

Credem in continuitate si acordam importanta tuturor detaliilor iar angajamentul fata de noi este angajamentul fata de clientii nostri.

Ceea ce percepem si ceea ce intelegem depinde intotdeauna de cine suntem. De aceea credem in personalitatea unica a fiecarui client in parte, ne informam permanent asupra mediului extern si a asupra tuturor stakeholderilor care graviteaza in jurul fiecarei situatii si identificam solutii personalizate adecvate mediului intern

Ati putea crede ca tocmai ati intalnit o firma de avocatura multidisciplinara dar noi va spunem ca ati intalnit un partener.

 

Valori


Ne dorim sa oferim servicii de consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti la cele mai inalte standarde prin preocuparea continua si informarea permanenta asupra mediului economic din Romania.

Capitalizarea informatiilor si practicii in active de valoare pentru clientii nostri este obiectivul nostru principal.