Media

Ambasadorul Franţei vizitează Polisano

Sep 10, 2014, Sursa
Toate articolele  |  Urmatorul articol

Ambasadorul Franței la București, Excelența Sa, François Saint-Paul se va afla la Sibiu, miercuri, 10 septembrie 2014, în vizită la Spitalul European Polisano. De asemenea, la acest eveniment va fi prezent şi prof. dr. Marcel Dahan, președintele Societății Franceze de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică, care, împreună cu Ambasadorul Franței la București, se vor întâlni cu echipa de medici români formați în Franța care activează în spitalul sibian.

Anul viitor, Clinica Polisano în parteneriat cu Ambasada Franței, Universitatea “Lucian Blaga” și Societatea Franceză de Chirurgie Toracică și Cardiovasculară vor organiza la Sibiu Congresul anual al medicilor rezidenți și specialiști din cadrul Societății Franceze, Președintele congresului fiind șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară din Sibiu, dr. Victor Costache.

La eveniment vor participa si reprezentanţi ai Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, iar gazdă a evenimentului va fi Victor Costache, doctor în Știinte Medicale a Universității Grenoble din Franța și director medical al Polisano Sibiu.

În cadrul Spitalului European Polisano s-au realizat deja mai multe premiere în domeniul cardiologiei intervenționale, al chirurgiei cardiovasculare și al neurochirurgiei, iar, pe viitor, Ambasada Franței în parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, intenționează să se implice activ în proiectele derulate în această instituție, atât pe plan medical, cât și pe plan academic.

Toate articolele  |  Urmatorul articol

Alte articole


Sep 10, 2014

Ambasadorul Franţei vizitează Polisano, în perspectiva organizării Congresului anual al medicilor francezi

citeste mai mult
Aug 19, 2014

Avocatul Remus Borza a fost numit preşedinte al grupului Polisano, cu un mandat de un an 

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Criza a sporit numarul insolventelor, dar in acelasi timp a marit si averile avocatilor. Anual 22.000 de companii isi anunta intrarea in insolventa, de aceea avocatul Remus Borza spune ca pe timp de criza, insolventa a devenit cea mai buna afacere.

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Pe 21 mai, la Sala Palatului, avocaţii bucureşteni îşi vor alege conducerea, adică Decanul, Consiliul, Comisia de Disciplină şi Comisia de Cenzori, pentru următorii patru ani.

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Borza si Asociatii a inchiriat 750 mp in proiectul de birouri Opera Center, prima cladire de birouri moderna dezvoltata in Bucuresti, a anuntat compania de consultanta imobiliara CBRE Romania, care a intermediat tranzactia.

citeste mai mult