Media

Remus Borza a adus oameni de la Advent şi din distribuţia farma la conducerea companiei Polisano

Sep 2, 2014, Sursa
Articolul precedent  |  Toate articolele  |  Urmatorul articol

Avocatul Remus Borza, care în urmă cu o săptămână a preluat conducerea operaţională a grupului Polisano, l-a numit în fruntea celei mai mari firme din grup, distribuitorul farma cu acelaşi nume, pe Octavian Iacob, începând de ieri.

Decizia este surprinzătoare având în vedere termenul extrem de scurt în care a fost pusă în aplicare şi are loc în condiţiile în care tot ieri Polisano a anunţat o nouă schimbare, aceea a CFO-ului distribuitorului, funcţie ocupată acum de Andreea Pîrvu.

 „Avem nevoie de un suflu nou, de o nouă abordare. Cu oameni noi şi metode noi de management, principalul obiectiv va fi optimizarea costurilor“, a spus Remus Borza

Articolul precedent  |  Toate articolele  |  Urmatorul articol

Alte articole


Sep 10, 2014

Ambasadorul Franţei vizitează Polisano, în perspectiva organizării Congresului anual al medicilor francezi

citeste mai mult
Aug 19, 2014

Avocatul Remus Borza a fost numit preşedinte al grupului Polisano, cu un mandat de un an 

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Criza a sporit numarul insolventelor, dar in acelasi timp a marit si averile avocatilor. Anual 22.000 de companii isi anunta intrarea in insolventa, de aceea avocatul Remus Borza spune ca pe timp de criza, insolventa a devenit cea mai buna afacere.

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Pe 21 mai, la Sala Palatului, avocaţii bucureşteni îşi vor alege conducerea, adică Decanul, Consiliul, Comisia de Disciplină şi Comisia de Cenzori, pentru următorii patru ani.

citeste mai mult
Aug 17, 2012

Borza si Asociatii a inchiriat 750 mp in proiectul de birouri Opera Center, prima cladire de birouri moderna dezvoltata in Bucuresti, a anuntat compania de consultanta imobiliara CBRE Romania, care a intermediat tranzactia.

citeste mai mult